top of page
relax.jpg
Ika.jpg

Lite om mig

Efter mer än trettio år inom restaurangbranchen realiserade jag äntligen en dröm, att starta mitt eget fik. Men inte vilket fik som helst. Det skulle vara något med inriktning mot hälsa. Och då hälsa i ett större perspektiv: inte bara för den enskilda människan utan för hela planeten. Vilken tur att jag alltid tyckt att hälsa i olika sammanhang varit intressant och därför lärt mig mycket om olika livsåskådningar som resulterat i min egna hälsofilosofi. Heller inte fel med alla åren vid universitetet där jag mer eller mindre förläste mig på religion, psykologi och litteratur. Just för att det är viktiga bitar i konsten att vara människa.

 

Efter 6 år med att driva café drabbades jag av en utmattning som jag långsamt tagit mig ur ut. Nu ägnar jag mig endast åt att brygga kombucha, baka raw cakes och tänka ut nya  produkter och recept. Längre fram är det dags för online kurser inom hälsa då jag har en inre längtan att förmedla alla mina erfarenheter jag samlat på mig. Brygga kombucha, baka, mixa smoothies, receptböcker och meditationer är det som jag vill skapa som kurser och nedladdningsbara produkter för dig. 

 

På bloggen kommer jag framöver att dela med mig av olika, tankar, tips, idéer och en del recept på hur du kan leva ett mer grönare liv på alla dess olika plan. Låt din inre Green Queen äntlingen få blomma ut. ∞

Min filosofi

Ett naturligt visare liv utan att krångla till det för mycket för människan eller planeten. Det enkla i livet är good enough. Leta efter det mystiska i tillvaron och du kommer att uppleva världen på ditt speciella sätt. Varje skapelse har en unik livskraft och vill leva ut det till fullo. Hur underhåller och odlar du denna livskraft är viktigt för att leva ett gott liv utan att suga musten ur vår gröna moder. Det är essensen att vara en Green Queen. Alla kan vara en Green Queen.

bottom of page